in

Raya Tahun Ni 25 HB Jun La…


Calendar MacBook aku said 26 June Raya Pertama

 

Raya Tahun Ni 25HB Jun La…Hari ni baru aku tahu hari raya puasa tahun 2017 jauh pada 25 Jun 2017 dan bukannya 26 hb seperti dalam calendar iphone aku. Tu pun bila member aku tanya kenapa aku balik malam raya. Mati-mati aku defend cakap raya 26 hb. Oh jem rasa bila dapat tahu raya 25 hb. Aku memang balik malam raya rupanya.

 

Sumpah rasa menyesal beli tiket flight 24 malam. Padahal aku habis exam awal lagi. Nasib baik lah aku tak beli tiket 25 malam. Kalau tak pagi syawal tu sekoq2 jelah aku rasa kat puchong. Huh!!!

 

Yang aku tak puas hati dah kenapa calendar iphone ni cakap raya 26 hb. Ko ikut calenda Uganda ke apa? Sapa lagi ingat raua 26 hb kita geng….

 

Tiket dah beli dah..X pa lah sempat lah aku buat grab car beberapa hari lagi. Cari duit raya….

“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~



Sumber Asal

Leave a Reply

Loading…

Komen

Komen

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Isteri Hafiz Suip hamil | Hiburan

Pengebom nekad serang masjid Syiah di Kabul | Dunia