in

Post Insta Story Kecewa Zahirah Macwilson Ini Tuju Kepada Zul Ariffin?

Setelah mendiamkan diri, Zul Ariffin akhirnya akui kepada Mstar dia keliru dengan apa yang berlaku antara kekasihnya itu, Kamal dan Emma sehinggakan mengaitkan namanya sendiri dalam kontroversi tersebut. Kata Zul ketika ditemui di majlis Anugerah Skrin 2017 semalam, dia masih lagi belum menerima penjelasan sebenar daripada Zahirah yang kini sedang menjalani penggambaran di Bosnia bagi drama La Luna.

Terbaru, pelakon drama Duda Pujaan Dara berkenaan dilihat telah memuat naik rangkaian pos kata-kata di Insta Story beliau lewat malam semalam sekitar waktu sama kenyataan Zul keluar di portal Mstar. Membaca posnya, kedengaran seperti aktres jelita itu berasa kecewa dan terluka dengan seseorang. Macam ditujukan dekat Zul Ariffin je, siapa rasa sama?

Beberapa jam lepas juga, Zahirah telah memuat naik pos Instagram berbunyi ‘Though I saw it coming, it still hurts’ yang telah menarik perhatian netizen yang rata-rata menasihati aktres tersebut untuk terus tabah dan sabar dengan dugaan yang menghimpit.

Biasalah tu, dalam perhubungan memang macam-macam dugaan. Dengar cakap peminat tu Zahirah, terus tabah and bagi masa untuk keadaan pulih okay.

Sumber: Instagram Zahirah Macwilson

Sumber Blog Ohbulan

Leave a Reply

Loading…

Komen

Komen

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

7,820 Orang Malaysia Kena Kanser, Sakit Jiwa Kerana Pekerjaan Dan Orang Penang Paling Tinggi, Betul Ke ?

Ini nasihat TMJ kepada pasukan Liga-M yang mengugut untuk tarik diri